Az ózongenerátor adalékanyag és kemikália nélkül, ózongáz termelésével, a műszerfal megbontása nélkül fertőtleníti és szagtalanítja az autók klímarendszerét és belső terét. Az ózongáz az egyik legerősebb fertőtlenítéshez használt hatóanyag, ami kb. 50-szer hatékonyabb és 3000-szer gyorsabb, mint a klór. Nem hagy nyomot maga után, csak kellemes, friss illatot! 


A gépjárművek klímaberendezése optimális körülményeket teremt a mikroorganizmusok elszaporodásához. A baktériumok és gombák mellett a különböző vírusok is kedvelik a klímarendszer nedves, sötét és nehezen hozzáférhető részeit. A jármű szellőzőrendszere a betegséget okozó anyagokat a belső térbe juttatja, ezek a részecskék belélegezve nyálkahártya irritációt, megfázásszerű tüneteket, fejfájást, szemgyulladást, de akár allergiát vagy más légúti megbetegedéseket is előidézhetnek.


Az ózongenerátoros tisztítási folyamat során az autó szellőzőrendszerébe és utasterébe került minden baktérium, gomba, penészgomba és atka teljes mértékben elpusztul! 
Autó utastér és klíma tisztítása során a jármű utasterébe helyezzük a nagy teljesítményű ózongenerátort. A tisztítás során nem csak a légkondicionáló berendezés tisztítása történik meg, hanem az egész autó baktérium, és vírusmentes lesz, valamint a kellemetlen szagok is eltűnnek.


Az ózongenerátoros tisztítás legfőbb előnye, hogy az eljárás környezetbarát, melyhez semmilyen vegyszer nem szükséges, a baktériumok és gombák elpusztítását az egész autó utasterét betöltő nagy koncentrációjú ózon végzi.
Mivel a fertőtlenítés vegyszer felhasználása nélkül, környezetbarát módon történik, a különböző vegyi anyagokra érzékenyek, allergiások, kisgyermekesek, gyengébb immunrendszerrel rendelkezők számára különösen ajánlott.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük